Verveling ten top

De verveling slaat al aardig toe. Mijn dag ziet er elke dag hetzelfde uit. Ik sta op, kom net moeite van de trap, plof neer op de bank. De jongens kleden zich beneden aan en helpen elkaar zoveel mogelijk. Lars maakt eten klaar voor hem en zijn broertje, de tassen van de jongens zijn al klaar en ingepakt door papa. Ik kan nog net hun haren doen en daar staat mijn allerliefste buurvrouw al weer voor de deur. Klaar om ze naar school te brengen. En ik? Ik lig nog steeds op diezelfde bank met mijn been op een hoop kussens.

Wat is er gebeurd? Ik liep over straat met mijn telefoon in mijn handen. He, een appje. Ik open mijn telefoon en open whatsapp. Het volgende moment lig ik op het fietspad met mijn telefoon een paar meter van me vandaan/ Mijn enkel doet zoveel pijn en ik bedenk me hoe ik zo snel mogelijk weer kan gaan staan. Ik moet namelijk naar de tandarts toe en ik kan daar gewoon niet te laat aankomen. Een vrouw stopt voor me. Of het gaat. en dan dringt het tot me door, ik kan niet staan. Ik ben misselijk van de pijn, tranen in mijn ogen. Ik strompel met de groots mogelijke moeite naar de tandarts en in de tandartsstoel zak de adrenaline waardoor mijn enkel nog meer pijn gaat doen. Ik denk bij mezelf, dit is niet goed. Hoe kom ik ooit thuis? Het volgende halfuur staan in het teken van heel veel pijn, doorzetten en vervolgens op de bank ploffen.

Bij de fysio bleek dat er 3 banden verrekt zijn, met een mogelijk scheurtje in een van die banden. Dus intapen  die enkel, krukken huren en rust nemen. Dat laatste is totaal niet besteed aan mij. Ik hou ervan om te werken en om bezig te zijn. Hoe kom ik in hemelsnaam de dag door als ik alleen maar kan liggen op de bank? En nu, vier dagen later weet ik hoe het voelt! Ik zal blij zijn als ik weer aan het werk mag. Een paar dagen vrij is best lekker, maar niet al iedere stap pijn doet. Als je heel de dag op de bank moet liggen en als zelfs een uitstapje naar het toilet je al uitput omdat het zo’n pijn doet.

Netflix is ondertussen aardig uitgedund door mij/ Alle series en films die ik wilde zien heb ik bekeken. Over NAC kan ik alles dromen, alle blogs heb ik gelezen,  funda ken ik ondertussen ook uit mijn hoofd. Alle boeken die op mijn lijstje stonden heb ik gelezen en nu is het officieel, ik verveel me!!! Tips zijn meer dan welkom aangezien ik nog wel een week in dezelfde houding mag blijven liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *