Aarden. zo doe ik dat!

Ken je dat gevoel? Als je weekend hebt en je wilt iets gaan doen? Zo onrustig en nog helemaal in de rush van door de week.

Eigenlijk heb ik daar iedere week last van. Door de week zijn we zo druk en in het weekend wil ik wel rust en tijd door brengen met de kinderen. Maar ben ook te onrustig om heel de dag thuis te zijn. Dus tegenwoordig ga ik op pad met een van de kinderen of allebei. Dan heeft mijn man wel zijn rust en ik kan toegeven aan mijn onrust.

De afgelopen keren ben ik naar de Loonse en Drunense duinen geweest. Op minder dan een half uurtje van mij vandaan. Prachtig natuurgebied, genoeg verschillende paden en routes. De kinderen leven zich helemaal uit in de bomen, verstoppen zich, rollen in het zand, op zoek naar enorme dennenappels, bouwen boomhutten. En ook al is het druk, het gebied is zo uitgestrekt dat je alsnog helemaal alleen bent.

Zo heb ik toch mijn rust, kan ik lekker aarden, quality time met de jongens en heeft mijn man ook zijn rust. Ideaal. Helaas wordt het weer steeds slechter en kouder, maar ach, ook dat heeft zo zijn charmes. En de herfst is echt mijn favoriete seizoen. Een nieuw favoriet natuurgebied erbij voor op mijn lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *