Ben ik weer

Na een veel te lange stille periode ben ik weer terug. Ik heb besloten om hier mee door het gaan. Ik genoot ervan om stukjes te schrijven, om te horen dat andere mensen zich erin herkennen of juist helemaal niet. Het gaf me een stukje extra. kreeg er meer energie van.

Na een lang en zwaar revalidatietraject heb ik eindelijk geleerd wat echt belangrijk is. We sjezen maar naar en van ons werk, snel de kinderen halen, snel de boodschappen halen, snel koken en dan hop de kinderen naar bed.            s ‘Avonds lig je uitgeteld op de bank, half in slaap te kijken naar de tv, te wachten tot het bedtijd is om vervolgens de volgende dag weer alles zo overnieuw te doen.

Door mijn ongeluk werd ik stil gezet. ik heb geleerd om te leren genieten van de kleine dingen om me heen, ik heb mogen ontdekken wie mijn kinderen nu eigenlijk zijn. Ik heb zo veel gemist van ze. Maar ik heb ook geleerd dat ik zo gestresst was. Ik moest opnieuw leren ontspannen. Stel je voor, een vrouw van 39, die alles voor elkaar had en zich niet eens kan ontspannen.

Nu ik dat dus wel kan en heel bewust mee bezig ben, heb ik ook besloten dat ik niet zo verder wil leven. Ik wil doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. ik vind schrijven leuk, ik denk dat ik er goed in ben. Dus ga ik hier iets mee doen. Teksten schrijven voor bedrijven, social media bij houden voor bedrijven. Me laten leiden door mijn talenten en waar ik van geniet. Hoe? Ik heb werkelijkwaar nog geen flauw idee. Ik weet ook niet of bedrijven zitten te wachten op mij. Maar ik ga er wel naar op zoek. Als jullie tips hebben…. ik hoor het graag.

One Comment

  1. Leonie

    Super Femke! Dit is stap 1 misschien nog wat wankel. Maar dat is toch altijd zo. Een kind kan ook niet meteen lopen. Oefening baart kunst. En vallen mag. Want alleen op die manier leren we hoe we in balans blijven. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *