Happy Newyear

15826189_10211637765888857_3381913261436925777_n

Laten we er met z’n allen een mooi nieuw boek van maken. Mijn voornemen voor dit jaar is om mijn blog verder uit te breiden. Ik wil bij mezelf blijven. Ik wil schrijven over de dingen die ik leuk vind, vervelend vind, wat me bezig houdt, enz, enz. Reclame is leuk meegenomen, maar ik doe het niet omdat ik er geld mee zou kunnen verdienen.

1 januari: iedereen rent naar ouders, schoonouders. familie en vrienden. De telefoon heeft heel de dag nog niet op zwart gestaan. Iedereen voelt zich brak, moe en is vervelend. Dit jaar heb ik het eens anders gedaan. Ik ben op tijd naar bed gegaan met oordopjes in mijn oren en heb mijn slaap gepakt. Om 0.00 uur ben ik wakker geworden, heb mijn vriend gelukkig nieuwjaar gewenst en ben naar de zolder gegaan waar mijn oudste slaapt. Daar hebben we met z’n drieën gekeken naar het vuurwerk. De kleine draak lag lekker te snurken in z’n bedje en is niet wakker geworden. Na een half uurtje had de grote draak er genoeg van. Hij heeft ons opdracht gegeven om de kamer te verlaten en dus zijn we gelijk naar bed gegaan. Vanmorgen was het 0800 uur en iedereen was fris en fruitig. Geen chagrijnige hoofden, niemand die moe was en niemand die liep te klagen. En in plaats van al die familiebezoekjes zijn we lekker met z’n vieren naar de bioscoop geweest. Totaal niet druk en de kinderen hebben het fantastisch gedaan.

Van nu af aan ga ik meer naar mijn eigen gevoel luisteren en heel wat minder luisteren naar de stem van hoe het hoort. Ik moet mezelf de rust gunnen om me weer helemaal op te laden voor mijn werkweek. Mijn kinderen zijn voor mij het allerbelangrijkste en ik vind het fijn om met ze iets te doen, om samen met hun de wereld te ontdekken en te luisteren naar hun gevoel.

 

 

 

 

 

 

One Comment

  1. lilian

    Heey lieverd, mooi stukje. Inderdaad luisteren naar je eigen gevoel is belangrijk. Dat geeft aan wat goed voor je is en klopt altijd. Tenminste zo werkt het bij mij.
    Nog even een tip. De laatste zin van je stukje ‘loopt’ niet zo lekker. Vooral het stukje dat je met je kinderen iets wil doen.
    Verder heel leuk om je stukjes te lezen. Ga zo door ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *