Kerstvakantie

Schrijvend op mijn telefoon terwijl ik uitkijk over het zwembad. Wie had dat nu gedacht? Ik niet in elk geval. Ik wilde een rustig weekje vakantie zonder te denken aan de dingen van thuis. Maar mijn blog schrijven mis ik toch echt wel.

Ik ben op dit moment in Medemblik op een prachtig, rustig vakantiepark. Prima huisje, van alle gemakken voorzien en bovenal rustig. Blijkbaar is het hele park uitverkocht voor deze week en het staat vol met auto’s. Maar ik hoor en zie hier niemand. Ik merk nu pas hoe gestresst ik was en hoeveel energie ik moet stoppen in mijn gemoedstoestand. Ik merk dat het hele gedoe met ons huis me opvreet van binnen. Als iemand ooit nog beweert dat je geen stress van een huis kunt hebben, die lach ik vierkant uit. Levende bewijs schrijft op dit moment dit stukje tekst.

Maar nu verder over de vakantie. In Medemblik is eigenlijk niks te beleven, maar samen met z’n vieren zijn en spelletjes doen met z’n allen, rustig wakker worden en samen eten maakt alles goed. De jongens komen tot rust en zijn blij. Wij komen aardig tot rust en we kijken elkaar vol liefde aan. Dit is de reden waarom we op vakantie gaan. Precies dit.

En omdat ik hier tot rust kom, kom ik eindelijk weer toe aan mijn grootste passie; fotografie. Hieronder wat plaatjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *