Nieuwe uitdaging

Eindelijk ga ik snappen waarom het schrijven nog niet helemaal wil lukken. Onbewust ben ik er ook niet 100% voor gegaan. Ik heb echt wel mijn best gedaan, me erin verdiept, mezelf aangepakt, maar ik kon mijn oude werk niet los laten. Ik kon gewoon niet geloven dat alles waar ik voor gestudeerd heb, niet meer te doen is. En blijkbaar klopt mijn onderbuikgevoel.

Ik zag een vacature voorbij komen voor radiodiagnostisch laborant in Roosendaal. Ik wilde het voor mezelf nog een keer proberen. Nog een keer kijken of ik er weer terug in kan komen. Nog een keer een brief sturen. Als het niet zou lukken, dan zou ik mezelf een trap onder mijn kont geven en aan de slag gaan met mezelf. Om voor een en altijd uit te zoeken, wat nu echt bij me past.

Tot mijn verbazing mocht ik op gesprek komen en was het gesprek echt heel prettig. Vandaag werd ik gebeld met de verlossende woorden. Ik mag beginnen. Happy natuurlijk.

Ik laat mijn schrijven ook echt niet schieten. Ik blijf ermee doorgaan en als ik er uiteindelijk wat geld mee kan verdienen, is dat natuurlijk meegenomen. Ik blijf mezelf uitdagen en verbeteren. Ik ga nog naar de kamer van koophandel. Maar ik had dit wel nodig. Een zekere factor om mijn rekeningen te kunnen betalen, werk dat ik met hart en ziel kan en mag uitoefenen. Ik ben uiteindelijk blij dat mijn enkel mij een stop heeft opgelegd voor de apotheekwereld. Anders was ik er maar in doorgegaan en had ik mezelf vast gezet. Niet meer verder gekeken naar mijn andere opleiding. Niet meer mijn best gedaan om mezelf te ontwikkelen. Dat wil niet zeggen dat ik de apotheek niet leuk vind. Nog steeds als ik een apotheek binnen stap, heb ik weer veel zin om aan het werk te gaan. Nog steeds hou ik het reilen en zeilen in de apotheek bij. Maar het is nu klaar. Tijd voor nieuwe uitdagingen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *